Zakelijk & Verhuur

Zakelijke arrangementen ‘Bosch Kwartiertje’

Bij Bosch kwartiertje kunt u ook terecht met uw zakenpartner(s). We hebben een bovenverdieping met plaats voor 60 personen waar u (eventueel) besloten bijeen kunt komen en waar we diverse arrangementen voor aanbieden. Voor kleinere partijen kunt u ook beneden bij ons terecht.

Heeft u binnenkort een vergadering of een andere bijeenkomst. Bij Bosch kwartiertje kunt u met zowel grote als kleine groepen terecht.  Tevens beschikt Bosch kwartiertje over een microfoon en bieden we diverse zakelijke arrangementen aan vanaf 8 personen en meer.

Van woensdag tot en met zondag zijn zowel de lunch als dinerarrangementen mogelijk en op maandag en dinsdag alleen de dinerarrangementen. (Mocht u anders wensen dan is dit altijd te bespreken). Op zaterdag en feestdagen in overleg.

Zakelijke luncharrangementen

 • Lunch Brons (2-uur arrangement)
  € 10,50 p.p.
  Onbeperkt koffie - Thee met koekjes en tafelwater - Gratis WIFI - Zaalhuur
  Brons
 • Lunch Zilver (4-uur arrangement)
  € 15,50 p.p.
  Onbeperkt koffie - Thee en tafelwater - 
Bossche bol of appeltaart
 - Gratis WIFI - 
Zaalhuur  
  Zilver
 • Lunch Goud (4-uur arrangement + lunch)  
  € 22,50 p.p.
  Onbeperkt koffie - Thee en tafelwater
 - Diverse belegde stokbroodjes 
(broodje kaas met salade, gezond, carpaccio of tonijnsalade) 
- Gratis WIFI - Zaalhuur
  Goud
 • Zakelijke dinerarrangementen  
  Menu + € 10,50 p.p.
  Onbeperkt koffie - Thee en tafelwater
 - 3 gangen menu (Soep, Vis/Vlees/Vega, nagerecht)
 - Gratis WIFI
 - Zaalhuur
 • Projectiescherm
  € 12,50
  Optioneel
 • Microfoon + versterker
  € 7,50
  Optioneel

Verhuur ‘Bosch Kwartiertje’

Binnenkort iets te vieren waarvoor je flink wil uitpakken? Bij Bosch kwartiertje is het namelijk mogelijk om het café gedeeltes af te huren, zodat jij het moment even goed kan vieren met vrienden en familie.

Het café gedeelte is te huren op vrijdag en zaterdag en daarbij ook een van de weinige in ’s-Hertogenbosch die deze mogelijkheid biedt. En dat alles in hartje centrum. Op de eerste verdieping kan er uitgebreid gegeten worden maar rond 21:30 uur wordt de begane grond omgetoverd in een knus café met dansvloer. Er wordt muziek uit alle jaren gedraaid maar verzoeknummertjes zijn altijd welkom.

Het café kan besloten worden afgehuurd vanaf 40 personen. Vanaf 25 personen gaan we beneden openbaar open, zodat Bosch kwartiertje toegankelijk is voor meer bezoekers. Wij zien u graag voor een diner met na afloop een borrel en/of een dansje.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?