De gezelligste kroeg afhuren in Den Bosch?

Viert u binnenkort uw verjaardag, heeft u een jubileum, een familiedag of een gezellig uitje van uw werk? Wat de reden ook is: bij Bosch Kwartiertje kunt u, in hartje Den Bosch, een kroeg afhuren. Dé plek bij uitstek om gezellig te feesten met vrienden, familie en/of collega’s. En het unieke is dat u ons café kunt afhuren op vrijdag en zaterdag. Op de eerste verdieping kan er uitgebreid gegeten worden en om 21.30 uur wordt de begane grond omgetoverd in een knus café met dansvloer. De muziek die wordt gedraaid is erg divers en uiteraard zijn verzoeknummertjes altijd welkom.

Onze kroeg in Den Bosch kunt u besloten afhuren vanaf 40 personen. Vanaf 25 personen gaan we beneden openbaar open, zodat Bosch Kwartiertje toegankelijk is voor iedereen.

 

Café afhuren Den Bosch – wij regelen alles voor u!

Feestjes thuis zijn gezellig, met als nadeel dat u constant aan het zorgen bent en na afloop met de rotzooi zit. Bij Bosch Kwartiertje bieden we de oplossing. Het grote voordeel van ons café afhuren is dat wij alles voor u klaarzetten en ook weer opruimen. Wij regelen alles van A tot Z voor u. Ideaal toch?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het afhuren van onze kroeg aan de Korte Putstraat in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, plaats uw reservering direct online of kom gewoon een keertje langs. Wij helpen u graag.

a