Heerlijk diner in het centrum van Den Bosch

Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol restaurant voor het diner in Den Bosch? Waar u een gezellig avondje met uw partner, vrienden, familie en/of collega’s wilt doorbrengen? Dan heten we u van harte welkom in de Korte Putstraat bij Brasserie Bosch Kwartiertje. Bosch Kwartiertje is natuurlijk niet het enige restaurant in het centrum van Den Bosch, maar wij zijn wel het restaurant waar u én à la carte kunt eten én kunt kiezen voor een gezellig avondje tapas. Wij serveren de meest heerlijke gerechten en dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

 

Bourgondisch genieten van heerlijke gerechten

Of u nou zin heeft in een lekker gebakken kogelbiefstuk, een vegetarische pasta, gebakken zalmfilet of bijzondere tapas: Bosch Kwartiertje. Bij ons in Den Bosch kunt u zes dagen per week terecht voor het diner. Van dinsdag tot en met zondag Bourgondisch genieten van de heerlijke gerechten die onze chef-kok met veel plezier voor u bereidt. Tijdens de schoolvakanties zijn wij ook op maandag geopend. En dat allemaal met de Brabantse gastvrijheid die u van ons gewend bent.

 

Diner in Den Bosch? Reserveer direct!

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van Bosch Kwartiertje voor het diner in Den Bosch? Plaats uw reservering dan direct online of neem telefonisch contact met ons op. Heeft u specifieke wensen voor uw diner in Den Bosch? Komt u met een grote groep? Wilt u toch graag op maandag reserveren? Of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Brasserie & tapas restaurant 't Bosch Kwartiertje Den Bosch

Voorgerechten

MAAK EEN KEUZE UIT ONZE HEERLIJKE VOORGERECHTEN
  • Carpaccio ‘brasserie bosch kwartiertje’
    € 11¼
    Flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met oude kaas, gebakken uitjes en een chili-mayonaise.
    Charles favoriet
  • Salade geitenkaas ‘de korte putstraat’
    € 9¾
    Salade van geitenkaas, appelblokjes en notenbrood. Deze serveren wij met appelstroop.
  • ‘Prusciutto di parma’
    € 8¼
    Parmaham geserveerd met meloen.
    Een verfrissende combinatie
  • Salade kip ‘het bossche broek’
    € 7¾
    Salade met gebakken kipreepjes, cashewnoten, rode ui en een gerookte knoflookdressing.
  • Mosterdsoep ‘15 oktober 1803’
    € 5¾
    Bereid volgens oud familierecept met een vleugje room.
  • Gamba’s ‘de dommel’
    € 9½
    Roergebakken gamba’s met een olie van chili en knoflook.
  • Zalmwrap ‘brabants museum’
    € 8¾
    Wrap gevuld met zalm, deze word geserveerd op een frisse salade met een saus van mosterd en dille.
  • Tomatensoep ‘dun elfde van dun elfde’
    € 5¼
    Romige tomatensoep met basilicum en crème fraiche.
  • Gamba’s ‘De Binnendieze’
    € 18¼
    Roergebakken gamba’s geserveerd met Basmati rijst en een romige groene kruidensaus.

Nagerechten

MAAK EEN KEUZE UIT ONZE HEERLIJKE NAGERECHTEN
  • Dame blanche ‘St. Jan’
    € 7
    Vanille roomijs met chocolade saus en slagroom.
    Lekkere ouderwetse klassieker
  • Creme brulee ‘De Bossche suikeroom’
    € 7¼
    Vanillepudding met een krokant suikerlaagje.
  • Chocolade mousse ‘zoete lekkernij’
    € 6¾
    Bruine chocolade mousse geserveerd met slagroom.
  • Aardbeien Romanoff ‘Zomerse traditie’
    € 6¼
    Vanilleroomijs met aardbeien, aardbeienroom en slagroom.
    Een verfrissende combinatie
  • Dessert ‘De Kathedraal’
    € 7¼
    Huisgemaakte nougatine parfait met karamelsaus en slagroom.
  • Kaasplateau ‘Van de Mèrt’
    € 11¾
    Verschillende kaassoorten geserveerd met appelstroop.

Hoofdgerechten

MAAK EEN KEUZE UIT ONZE HEERLIJKE HOOFDGERECHTEN
  • ‘De kogel is door de kerk’
    € 17¾
    Gebakken kogelbiefstuk geserveerd met pepersaus.
  • Mixed grill ‘van alles wè’
    € 18¼
    Dit grilgerecht bestaat uit biefstuk, kipfilet, kalfsoester en saté. Wij serveren dit met een chili en knoflooksaus.
    Om je vingers bij af te likken
  • Bavette steak ‘Jheronimus Bosch’
    € 17½
    Op eigenwijze gebakken Bavette steak met een jus van rode port en appel.
    Topper van de chef
  • Saté van de haas ‘Hendrien’
    € 16¾
    Gemarineerd saté vlees geserveerd met atjar, zoet zure komkommer, kroepoek en satésaus.
  • Zalmfilet ‘Japanse wijze’
    € 19¾
    Gebakken zalmfilet geserveerd met roergebakken groenten, Udon noodles en een ketjapsesam saus.
  • Heilbot op ‘Italiaanse wijze’
    € 18¾
    Gebakken heilbot geserveerd met zongedroogde tomaat, pasta en een rode pesto saus.
  • Vegetarische pasta ‘Lombardje’
    € 15¾
    Deze pasta word geserveerd met gorgonzola, bladspinazie, bospaddenstoelen en cashewnoten.
    Een overheerlijk vegetarisch gerecht
  • Groente loempia ‘De Oosterse verleiding’
    € 14¼
    Vegetarische groenteloempia geserveerd met omeletreepjes en een oosterse dip.

Koffie

DE KOFFIEBONEN MELANGE WORDEN SPECIAAL EN UNIEK ALLEEN GEBRAND VOOR ONS
  • Irisch Koffie
    € 6¾
    met Ierse whisky, kandijsuiker, slagroom en cacao
  • Spanisch Koffie
    € 6¾
    met Licor 43 of Tia Maria, slagroom en cacao
  • Italian Koffie
    € 6¾
    met Amaretto, slagroom en cacao
  • French Koffie
    € 6¾
    met Grand Marnier, slagroom en cacao