Menukaart

Menukaart

Zeven dagen per week Bourgondisch genieten in de Korte Putstraat van Den Bosch. Bekijk hieronder onze heerlijke gerechten die de chef-kok met veel plezier voor u bereidt. Heeft u speciale wensen of wilt u buiten onze openingstijden reserveren? Neem dan contact op, dan bespreken we samen alle mogelijkheden.

Bekijk hieronder onze high tea, brunchkaart, lunchkaart, dinerkaart of de uitgebreide tapas gerechten.

High Tea

Binnenkort een hoop bij te kletsen? Kies dan voor onze High Tea met zowel zoetigheid als hartige hapjes. Bij binnenkomt ontvangt u als welkomstdrankje een glaasje Prosecco of een verse jus d'Orange. Daarnaast krijgt u natuurlijk onbeperkt thee naar keuze of eventueel koffie.

Op de tafel presenteren wij voor u:

Zoet

  • Koekjes
  • Petit fours (Marsepein zoetig cakeje gevuld met jam)
  • Brownies
  • Mini clubsandwich
  • Gevulde éclairs (Bananen soesjes)
  • Scones met clotted cream en jam

Hartig

  • Kleine quiches
  • Mini pasteitjes
  • Mini worstenbroodjes
  • Diverse belegde Bruschetta's (vlees, vis en vegetarisch)

De prijs voor de High Tea bij Bosch Kwartiertje bedraagt € 24,50 per persoon voor 2 uur. Graag uiterlijk 24 uur van tevoren reserveren.

Brunch

Brunchen is intiem, met uw eigen gezelschap genieten van ontbijt- en lunchgerechten. Daarom geen buffet meer, maar een brunch (Petit) op uw eigen tafel. Bij binnenkomst ontvangt u een glas verse jus d´Orange, daarna wordt er een kopje soep geserveerd. Aansluitend kunt u heerlijk genieten van een uitgebreide brunch op uw eigen tafel.

Deze bestaat uit:

  • Een bordje jonge kaas en Old-Amsterdammer kaas
  • Een etagère met carpaccio, diverse vlees en een seizoensalade
  • Een salade met koude vissoorten
  • Croissant, luxe harde broodjes en boterhammen
  • Diverse zoetwaren en botertjes

Als warm gedeelte:

  • Scampi's gegaard in knoflookolie
  • Spaanse gehaktballetjes
  • Gekookte eitjes in de schaal
  • Boeuf bourguignon
  • Aardappelkroketjes en gebakken krieltjes

We sluiten de brunch af, met een 'Petit' dessert.

De prijs voor de Petit Brunch bedraagt € 22,50 per persoon (minimaal 4 personen). Voor kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen van 4 t/m 9 jaar genieten 50% korting. Uiterlijk 24 uur van tevoren reserveren.

Lunch

Lunchen kan bij ons van woensdag tot en met zaterdag van 11:30 tot 16:30 uur en op zondag vanaf 12:30 tot 16:30 uur (maandag en dinsdag op aanvraag mogelijk). Dit kan zowel binnen als buiten. Bij ons kunt u terecht voor zowel een zakelijke afspraak als voor privé met kleine of grote groep.

Dag vers bereide soepen  
Mosterdsoep € 5,50
Tomatensoep met een scheutje room € 5,00
   
Diverse Tosti’s  
Tosti ham-kaas  € 4,50
Tosti kaas  € 4,00
Tosti Hawaii € 5,00
   
Maaltijdsalades  
Salade van gerookte zalm, kappertjes,bieslook en stokbrood € 9,50
Salade van geitenkaas met stokbrood € 8,50
   
Hollandse Biefstuk  
Kogelbiefstuk met peperroomsaus (180gr.) met frietjes € 17,50
   
Huis gemarineerde saté  
Saté van de varkenshaas met pindasaus (180gr.) met frietjes € 17,00
   
Stokbroodjes: ( U heeft keuze uit bruin of wit stokbrood )  
Stokbroodje carpaccio, Old A’dam, spekjes, geroosterde zaden en pesto dressing € 9,00
Stokbroodje Old Amsterdam en salade   € 7,50
Stokbroodje jonge kaas en salade € 6,00
Stokbroodje gerookte zalm, uitjes en kappertjes € 8,50
Stokbroodje tonijnsalade, kappertjes, rode ui en mayonaise € 7,50
Stokbroodje pikante kip € 8,50
Stokbroodje Solomillo ( specialiteit van het huis ) € 9,50
Stokbroodje met gebakken ossenhaaspuntjes en een lichte chilimayonaise  
   
Kroket Bosch Kwartiertje € 8,50
Twee kroketten geserveerd met brood en een passende mosterd  
   
Clubsandwich € 9,50
3 sneetjes toast met gerookte kalkoen, bacon en dille-mayonaise  
   
Twaalfuurtje € 9,50
Een kroket, een plakje kaas, een plakje ham, huzarensalade en een  
gebakken ei, geserveerd met witte of bruine boterhammen en boter  
   
Megaburger op een Italiaanse bol met gebakken ei, uienringen, tomaat    en salade € 9,50

Megaburger, geserveerd met friet

 
Uitsmijters met 3 sneetjes bruin of wit  
Uitsmijter jonge kaas € 6,50
Uitsmijter ham & jonge kaas € 7,00
Uitsmijter Bosch Kwartiertje met gerookte kip, kaas, ham en spek € 8,50
   
Vers gebakken appeltaart uit eigen keuken € 3,00
Bossche bol: (dé enige echte, van bakkerij Jan de Groot) € 3,50
   
   

Diner

Bij ons kunt u zeven dagen per week terecht voor diner. U kunt kiezen uit onze a la carte kaart of kiezen voor een avondje onbeperkt tapas/losse tapas.

Voorgerecht

CARPACCIO ‘BOSCH KWARTIERTJE’    € 11¼

Flinterdun gesneden ossenhaas geserveerd met oude kaas, gebakken uitjes en een chili-mayonaise.Charles favoriet...........

SALADE GEITENKAAS ‘DE KORTE PUTSTRAAT’    € 9¾

Salade van geitenkaas, appelblokjes en notenbrood. Deze serveren wij met appelstroop.

‘PRUSCIUTTO DI PARMA’    € 8¼

Parmaham geserveerd met meloen.Een verfrissende combinatie.

SALADE KIP ‘HET BOSSCHE BROEK’    € 7¾

Salade met gebakken kipreepjes, cashewnoten, rode ui en een gerookte knoflookdressing.

SALADE KIP ‘HET BOSSCHE BROEK’    € 7¾

Salade met gebakken kipreepjes, cashewnoten, rode ui en een gerookte knoflookdressing.

MOSTERDSOEP ‘15 OKTOBER 1803’    € 5¾

Bereid volgens oud familierecept met een vleugje room.

GAMBA'S ‘DE DOMMEL’    € 9½

Roergebakken gamba’s met een olie van chili en knoflook.

ZALMWRAP ‘BRABANTS MUSEUM’    € 8¾

Wrap gevuld met zalm, deze word geserveerd op een frisse salade met een saus van mosterd en dille.

TOMATENSOEP ‘DUN ELFDE VAN DUN ELFDE’    € 5¼

Romige tomatensoep met basilicum en crème fraiche.

   
   
   
   
   
   

Hoofdgerecht

‘DE KOGEL IS DOOR DE KERK’    € 17¾

Gebakken kogelbiefstuk geserveerd met pepersaus.

MIXED GRILL ‘VAN ALLES WÈ’    €18¼

Dit grilgerecht bestaat uit biefstuk, kipfilet, kalfsoester en saté. Wij serveren dit met een chili en knoflooksaus. Om je vingers bij af te likken.

BAVETTE STEAK ‘JHERONIMUS BOSCH’    €17½

Op eigenwijze gebakken Bavette steak met een jus van rode port en appel.Topper van de chef.

SATÉ VAN DE HAAS ‘HENDRIEN’    € 16¾

Gemarineerd saté vlees geserveerd met atjar, zoet zure komkommer, kroepoek en satésaus.

ZALMFILET ‘JAPANSE WIJZE’    € 19¾

Gebakken zalmfilet geserveerd met roergebakken groenten, Udon noodles en een ketjapsesam saus.

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

GAMBA'S ‘DE BINNENDIEZE’    €18¼

Roergebakken gamba’s geserveerd met Basmati rijst en een romige groene kruidensaus.

HEILBOT OP ‘ITALIAANSE WIJZE’    €18¾

Gebakken heilbot geserveerd met zongedroogde tomaat, pasta en een rode pesto saus.

VEGETARISCHE PASTA ‘LOMBARDJE’    €15¾

Deze pasta word geserveerd met gorgonzola, bladspinazie, bospaddenstoelen en cashewnoten. Een overheerlijk vegetarisch gerecht.

GROENTE LOEMPIA ‘DE OOSTERSE VERLEIDING’    €14¼

Vegetarische groenteloempia geserveerd met omeletreepjes en een oosterse dip.

 

* Bij de hoofdgerechten serveren wij dagverse salade, warme groentes en aardappelgarnituur

   
   
   
   
   
   
   
   

 

Nagerecht

DAME BLANCHE ‘ST. JAN’    € 7,-

Vanille roomijs met chocolade saus en slagroom. Lekkere ouderwetse klassieker.

CREME BRULEE ‘DE BOSSCHE SUIKEROOM’    € 7¼

Vanillepudding met een krokant suikerlaagje.

CHOCOLADE MOUSSE ‘ZOETE LEKKERNIJ’    € 6¾

Bruine chocolade mousse geserveerd met slagroom.

AARDBEIEN ROMANOFF ‘ZOMERSE TRADITIE’    € 6¼

Vanilleroomijs met aardbeien, aardbeienroom en slagroom. Een verfrissende combinatie.

DESSERT ‘DE KATHEDRAAL’    € 7¼

Huisgemaakte nougatine parfait met karamelsaus en slagroom.

KAASPLATEAU ‘VAN DE MÈRT’    € 11¾

Verschillende kaassoorten geserveerd met appelstroop.

   

 

Kindermenu's met toetje

Friet met snack en een overheerlijk toetje  
Friet met frikandel, salade en een overheerlijk ijsje € 11,00
Friet met kroket, salade en een overheerlijk ijsje € 11,00
Friet met sparerib, salade en een overheerlijk ijsje € 11,00
   
   
   
   
   
   
 
   
 

Tapas

Koud / warm:  
Mandje stokbrood met kruidenboter en tapenade € 4,00
Gegratineerde nacho’s € 5,00
Gegratineerde nacho’s met guacamole € 6,00
Gemarineerde olijven € 5,00
Chorizo (kruidige Spaanse worst) € 5,00
In het zuur gemarineerde ansjovis € 4,50
Chorisitos (pittige Spaanse worstjes) € 6,50
Dadels met bacon (uit de oven) € 4,50
Tablero de carnes (Spaanse vleessoorten) € 6,00
Rauwe ham met perzik, honing en amandelen € 5,00
   
Vis warm:  
Garnalenkroketjes met chilimayonaise € 6,50
Zalm gemarineerd in Prosecco € 8,50
Calamaris met knoflooksaus € 4,50
Gamba’s in knoflook € 8,50
Coquilles met Serrano ham € 8,50
Pikante Gamba’s € 8,00
Mosselen in pesto € 7,00
Inktvis ‘wang’ in knoflookolie gebakken € 8,00
Paella(Spaanse rijstschotel met zeevruchten) € 6,50
   
Specials  
Tapas verrassingsgerechtje € 5,00
Kikkererwten salade € 4,50
Vlees warm:  
Spareribs € 6,00
Ossenhaaspuntjes, teri-yaki € 7,50
In knoflook gebakken pittige kipreepjes € 5,00
Pittige gehaktballetjes € 5,50
Gerookte ham met geitenkaas € 5,50
Oostenrijkse mini schnitzel € 6,00
Gemarineerde kippenvleugeltjes € 5,50
Pinchos con carne(mini saté) € 6,00
   
Vegetarisch:  
Gegrilde courgette met Brie € 4,50
Patatas fritas (gekruide Spaanse frietjes) € 3,50
Patatas bravas (aardappelpartjes in tomatensaus) € 4,50
Tortilla (aardappel/ei) € 5,00
Champignons in knoflook olie € 4,50
Spinaziekaas kroketjes € 5,00
Gegratineerde artisjokharten met Old Amsterdam € 5,50
Huisgemaakte mini quiche € 6,00
   
Tapas ‘toetjes’  
Mini crème brulee € 5,00
Chocolade Mouse € 4,50
Verfrissend ijsje € 4,00
‘Toetje’ specialiteit van het huis € 4,00